sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Sunnuntain supina

Fuf!
Minä ja emäntä saavuimme juuri ulkoa. Siellä on oikein mukava ilma, sopivan viileä, mutta sopivan lämmin! Minä en näet pidä ollenkaan hurjista pakkasista, sillä joudun silloin käyttämään takkia. Ulkona en ikinä edes muista sitä, mutta kun se otetaan esille, olen hyvin pettynyt ja nolostunut. Märkäkään ei tosin ole aivan mieleeni, varsinkin, jos sataa. Kun liikun sateessa, näytän ihan uitetulta rotalta! (Vaikka omistaja kokemuksesta huomauttaa, ettei uitettu rotta kyllä näytä edes kovin hassulta, tai etenkään minulta märkänä)

Me päätimme tänään suunnata sunnuntai kävelymme järven jäälle, mutta sinne oli menossa myös aloituspostissa kertomani pystykorvainen öykkäri. Käännyimme siis ja menimme jäälle toista kautta. Liikkeellä oli kymmenen aikaan yllättävän monta koiraa. Heitä oli kolme. Täällä, missä minä pidän majaa, on hyvin usein mahdollista liikuskella vaikka kuinka pitkä lenkki, eikä näe yhtään koiraa! Se ei ole minunlaisestani, koirista pitävästä hepusta kovinkaan mukavaa. Varsinkin, kun tuttavia, ystäviä ja uusia leikkiin tahtovia näkee vielä harvemmin!

Oletteko te usein lenkkeilleet jäällä? Se on hyvin hauskaa, suosittelen sitä kaikille. Jos on minua parempi pysymään vapaana, siellä on hyvä juoksenella ilman hihnaa. Minä nimittäin en omistajani mukaan osaa ollenkaan pysyä vapaana, mutta sehän on aivan kukkua! Osaan erittäin hyvin pysyä vapaana. Koitappa vaan saada minut silloin kiinni. No, joka tapauksessa, en kuitenkaan saa itse kulkea siellä kuin flexissä.

Järvellä on perin mielenkiintoista. Siellä on liikuskellut mielettömästi erillaisia menijöitä. Koiria, ihmisiä, pupu, ihminen puukepeillä ja sellainen pörisevä sohva, jolla on ihminen. Oletteko nähneet noita viimeksi mainittuja? Hahaa! Minusta ne ovat hyvin hauskoja ja kiinnostavia. Niissä on myös valo, joka näkyy jo kaukaa. Tarkkailen niitä aina valppaana.

Hmm. Nyt jatkan ihmisen pyynnöstä huolimatta ahtautumista sängyn ja seinän väliin. Aijon tehdä tieteellisen kokeen siitä, mahdunko itse sinne, minne tassuni mahtuu!

Muisku sinulle
Iivari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti